LOGE DEUGD EN IJVER
NR. 27 HARLINGEN

Arbeidstafel

NOVEMBER

Di 28-11 1e graad RouwlogeDECEMBER

Di 05-12 Inwijding nieuwe kandidaat

Di 12-12 1e graad “Niets is wat het lijkt”

Di 19-12 1e graad Winter Sint-Jan met Tafelloge

Vr 22-12 Sylvesterviering met Zusters en diner

Overig nieuws

OPEN AVOND VOOR BELANGSTELLENDEN
Op dinsdag 7 november is er een open avond voor belangstellenden. De belangstellenden krijgen op deze avond een inkijkje in de werkwijze van de leden van de vrijmetselaarsloge en proeven daarmee ook de sfeer van de wekelijkse bijeenkomsten. Lees hier nadere informatie over deze avond.

DAG VAN DE VRIJMETSELARIJ EN OPEN MONUMENTENDAG
Zaterdag 9 september is het de Open Monumentendag en de landelijke dag van de Vrijmetselarij. Ook de loge Deugd en IJver, gevestigd aan de Lanen 28 in Harlingen doet aan beide evenementen mee. We zetten de deuren voor iedere belangstellende open. Lees hier het persbericht.

DANKBRIEF VAN EEN BEZOEKER
Lees hier de dankbrief van een bezoeker die zij geschreven heeft naar aanleiding van haar bezoek tijdens de open dag.

PROFANENNUMMER VAN HET ALGEMEEN MAÇONIEK TIJDSCHRIFT V/M
Het tijdschrift V/M is dus een specifiek tijdschrift voor leden van de Nederlandse Orde van Vrijmetselaren en bevat informatie over de vereniging en gebeurtenissen binnen de loge. Het gratis exemplaar in september richt zich op een breder publiek en wil informatie verschaffen over de vrijmetselarij en haar activiteiten. Download hier het profanennummer van het Algemeen Maçoniek Tijdschrift V/M van september 2023.

JUBILEUM - LOGE DEUGD EN IJVER BESTAAT 225 JAAR!
Wij vieren dit feestelijke moment met diverse activiteiten en nodigen iedereen uit om deze met ons mee te beleven. Ook als je geen vrijmetselaar bent, ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze activiteiten. Bekijk de pagina Jubileum voor meer informatie.